Květen 2016 THAI FIT NEWS | číslo 14   
Thai fit? To je výhra!

Podívejte se okolo sebe. Vidíte tu jarní výhru? Všude barevné květy, svěží listí a zářivé květiny. Paráda. Když však tomu přimícháte ještě radost z dobré výhry od studia Thai Fit, o blaženém pocitu z kvalitní masáže ani nemluvě, stává se z jara symfonie barev a radostí.

Masážní studio Thai Fit totiž vyhlásilo jarní soutěž o dárkové poukazy a balíčky dárkové kosmetiky. Soutěžní otázka zněla: „Jak se nazývá léčebná metoda, založená na stimulaci bodů na ploskách nohou?“ Na vítěze čekaly 3 dárkové poukazy za 300 Kč a 4 balíčky tělové kosmetiky Fennel.
Kdo vyhrál? O dárkové poukazy na masáž se podělili: Olga Weberová, Jiřina Havránková a Miloš Maršálek a z balíčků kosmetiky Fennel se mohou těšit: Luboš Vokřál, Jana Bejšovcová, Kristý Synáčová a Veronika Maršálková. .

A co vy? Netoužíte rovněž vyhrát podobnou velmi příjemnou cenu? Pokud ano, není nic jednoduššího. Staňte se fanoušky studia Thai Fit na Facebooku a sledujte nás, dostanete tak možnost se přihlásit do naší další soutěže. Rádi ji pro vás přichystáme a rádi vás rovněž v budoucnu přivítáme přímo v našem masážním studiu Thai Fit.
Připravte pokožku na léto, bude nadšená ona i vy
Slyšíte ho? Ozývá se, zatím ještě zpovzdálí, ale je ho slyšet čím dál tím víc. Ano, volá na nás léto, a kromě toho, že nás láká na báječné letní zážitky u vody, na plážích i na túrách, stejně hlasitě se ptá: „Máte svou pokožku pořádně na léto přichystanou? Nebudete, až přijde čas, nepříjemně překvapeni?“

Léto už totiž dobře ví, co mnozí z nás vůbec netuší, totiž že dobře připravená pokožka snáší žhavé letní paprsky a mnohdy úmorná vedra mnohem lépe než pokožka nepřipravená. A jak pokožku připravit?t?
…Schováním se do sklepa… Ehm, fajn, ale ve sklepě se špatně opaluje a ty túry od jedné sklepní zdi ke druhé taky nic moc.
…Odpočinkem… Výborný nápad, ale pořád tomu ještě něco chybí.
…Peelingovou olejovou masáží… Ano, to je ono, tohle konečně opravdu pomůže!

Peelingová olejová masáž totiž z kůže odstraňuje přebytečné neživé a suché buňky. Co s nimi? Pryč! Navíc zjemňuje a zvláčňuje pokožku, aktivuje mikrocirkulaci kožního systému a… Chcete-li zjistit, co vše peelingová olejová masáž opravdu dokáže, podívejte se na náš web. K dispozici je několik druhů peelingů, náročnější zákazníci si pak mohou vybrat také zlatou peelingovou olejovou masáž či zeštíhlující peelingovou olejovou masáž . Kromě toho, že vaše pleť zvláční a regeneruje, nabijete se i vnitřně optimismem a novou radostí ze života.

Chcete-li si doslova na vlastní kůži ověřit, jak peelingová olejová masáž působí, navštivte masážní studio Thai Fit. Rádi vás uvidíme – a až masáž skončí, budete rádi naopak zase vy, že jste se odhodlali a navštívili nás.

Vaše pokožka se totiž začne podobat jemnému sametu a vaše sebevědomí stoupne do nebetyčných výšin.


I moře se sestává z kapek. Z Kapek naděje.
Naděje není nikdy dost, i když se dává po kapkách. Malých, ale velmi důležitých kapkách, protože z kapek vznikne potůček, z něj řeka a ta se nakonec rozleje do obrovského moře. Moře naděje.

Studio Thai Fit již několikrát podpořilo Nadační fond Kapka naděje, který podporuje zejména děti s poruchou krvetvorby. Pomáháme rádi a s hrdostí, protože pomoci není nikdy dost. S radostí pak chceme oznámit, že proběhla další akce na podporu Kapky naděje s názve „Udělejte radost sobě, a společně uděláme radost nemocným dětem“. Jakým způsobem jste mohli přispět? Velmi jednoduše. Stačilo si v termínu od 1. 2. 2016 do 31 .6. 2016 nechat vystavit poukaz nebo přímo absolvovat úžasnou romantickou masáž. My pak za každý vystavený poukaz a za každou uskutečněnou romantickou masáž poslali 200 Kč na nadační konto Kapka naděje. Představte si to – vlastně tím, že jste potěšili sebe nebo své blízké nádhernou romantickou masáží, tím, že jste nechali romanticky pohladit své tělo i svou duši v příjemném intimním prostředí, jste podpořili nemocné děti. Příjemná představa, která se snoubila s důležitou pomocí. A nyní vám chceme velice poděkovat, protože bez vašeho zájmu o služby masážního studia Thai Fit by se nám nikdy nepovedlo vybrat při poslední akci celých 10.400 Kč.

Olejovou masáží k regeneraci pokožky
Speciálně pro Vás a Vaše přátele jsme připravili exkluzivní nabídku slevy na vaši oblíbenou olejovou či peelingovou masáž. Proto neváhejte a využijte slevový kupon na 200 Kč.

Jak kupon uplatnit?
vytiskněte si tento Newsletter, kupon vystřihněte a objednejte se přes naše internetové stránky nebo telefonicky. Vystřižený kupon pak předložte při placení.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu.

THAI FIT NEWS je elektronický občasník vycházející přibližně jednou za 2 měsíce. Jeho prostřednictvím Vám přinášíme zajímavé tipy, rady, slevy a informace, které vycházejí z naší dlouhodobé praxe. Máte-li dotaz, hledáte-li odbornou radu, nebo Vás zajímá původ některé z masáží, napište nám. Téma zpracujeme do některého z dalších newsletterů. THAI FIT NEWS chceme vytvářet tak, abyste Vy z něj měli praktický užitek.

Pokud si nepřejete dostávat další praktické informace prostřednictvím THAI FIT NEWS, odhlaste se prosím zasláním odpovědi na e-mail newsletter@thaifit.cz. Do předmětu e-mailu napište prosím „ODHLÁSIT NEWSLETTER“.