Leden 2017 THAI FIT NEWS | číslo 17   
Milí milovníci masáží,

blíží se měsíc únor a s ním spojený svátek všech zamilovaných – Valentýn. Dopřejte sobě a své Lásce nevšední zážitek! Vyberte si z naší široké nabídky romantických masáží a společně tak zregenerujte nejen tělo, ale i duši.
Inspirace pro zamilované
Kromě romantické olejové, královské bylinné nebo luxusní čokoládové masáže si můžete dopřát i další masáže ve společné místnosti.

Nově jsme pro vás připravili dvě svěží vůně pro masáž peelingovou. Krémový peeling se skořicí a hruškou vás zahřeje a uvolní vaše smysly. Příval energie pak zažijete při výběru osvěžující vůně grapefruitu a hroznů. Peelingová olejová masáž je šetrný a příjemný způsob péče o tělo. Kůže zvláční, změkne, vypne se, získá vitální a mladistvý vzhled a sametovou hebkost na dotek.
Není to právě to, co zrovna hledáte?:-)




Nejen svit svíček
Vyzkoušejte u nás také nevšední masáž teplým olejem z hořící aromatické svíčky Guergi. Vede k dokonalému uvolnění těla i mysli, odbourání stresu a načerpání energie. Vybírat si můžete z příjemných vůní santalového dřeva, japonského lotosu s jeho výraznými omlazujícími účinky nebo jasmínu, který vyživuje suchou pokožku.




Poukaz na romantickou masáž
jako DÁREK
Masáž můžete koupit ve formě dárkového poukazu. Obdarovaní si pak sami vyberou masáž, čas i jednu z našich tří poboček v centru Prahy. Další výhodou je, že ho můžete pořídit opravdu na poslední chvíli. Stačí objednat telefonicky nebo přes naše internetové stránky díky jednoduchému on-line objednávkovému formuláři. Dárkové poukazy vám zašleme na vaši e-mailovou adresu a vy si je můžete sami ihned vytisknout.


Pomáhejme společně
Mysleme i na ty, kteří potřebují trochu lásky navíc – uděláme tak radost nejen sobě a našim blízkým, ale také potřebným.

Za každý vystavený poukaz a za každou uskutečněnou romantickou masáž pro dva, kterou si u nás klienti objednají v období od 1. 2. do 31. 3. 2017, pošleme 200 Kč na nadační konto Kapka naděje, které finančně podporuje zejména děti s poruchou krvetvorby. Pomáhejme rádi a s hrdostí, protože pomoci není nikdy dost.
O výsledku a o výši předané částky Vás budeme informovat v dalších newsletterech.

THAI FIT NEWS je elektronický občasník vycházející přibližně jednou za 2 měsíce. Jeho prostřednictvím Vám přinášíme zajímavé tipy, rady, slevy a informace, které vycházejí z naší dlouhodobé praxe. Máte-li dotaz, hledáte-li odbornou radu, nebo Vás zajímá původ některé z masáží, napište nám. Téma zpracujeme do některého z dalších newsletterů. THAI FIT NEWS chceme vytvářet tak, abyste Vy z něj měli praktický užitek.

Pokud si nepřejete dostávat další praktické informace prostřednictvím THAI FIT NEWS, odhlaste se prosím zasláním odpovědi na e-mail newsletter@thaifit.cz. Do předmětu e-mailu napište prosím „ODHLÁSIT NEWSLETTER“.