Únor 2016 THAI FIT NEWS | číslo 13   
Milí příznivci masáží,

následující řádky jsou inspirací zejména pro ty z vás, kteří jsou zamilovaní. Věříme, že vás není málo :) A proto přijďte prožít společné intimní chvíle při uvolňující masáži, která se ideálním prostředkem, jak tyto dny zamilovaných strávit. Jako smyslné zakončení romantické masáže ve dvou pro vás máme připravený malý dárek: čokoládu a šampaňské.

Krásné valentýnské období přeje tým studií Thai Fit.
Romantika ve dvou
Půjdete se spolu projít zasněženými pražskými uličkami? Dáte si svařák a budete si užívat romantických výhledů z pražských kopců? Po takové procházce si zasloužíte uvolňující masáž. Například olejovou masáž, která tělo harmonizuje, uzdravuje, posiluje a poskytuje mu dokonalou relaxaci. Luxusní čokoládovou masáž, která je známá svými omlazovacími, antidepresivními a také afrodiziakálními účinky. Nebo bylinnou masáž, která díky horkým bylinám unavené tělo provoní, prohřeje a uvolní, čímž dochází k rychlé úlevě od bolesti a stresu. Zregenerujete tak společně nejen tělo, ale i duši. To vše ve společné místnosti pro dvě osoby při svitu svíček a tlumené thajské hudbě. 

Masáž můžete koupit ve formě dárkového poukazu. Obdarovaní si pak jeden ze tří druhů romantické masáže sami vyberou. Další výhodou je, že ho můžete pořídit opravdu na poslední chvíli. Stačí objednat telefonicky nebo přes naše internetové stránky díky jednoduchému on-line objednávkovému formulářiDárkové poukazy vám zašleme na vaši e-mailovou adresu a vy si je můžete sami ihned vytisknout.

Poukazy si také můžete nechat poslat poštou nebo vyzvednout osobně na některé z našich poboček. A pokud se ukáže, že váš milý nebo milá na Valentýna zapomněli nebo ho neslaví, může jim dát dárkový poukaz na masáž jen tak. S takovým dárkem rozhodně neuděláte chybu.


Uvolnění pro nadcházející maminky - těhotenská masáž
Těhotenství je obdobím řady omezení. Všichni varují před alkoholem, kouřením, syrovým masem, vajíčky a nabádají ke zdravému životnímu stylu. Někdy se zdá, že na vše příjemné je nutné na pár měsíců zapomenout. Masáží se ale těhotné ženy vzdávat nemusí.
Není pravda, že v těhotenství jsou masáže škodlivé a nebezpečné. Pokud je zdravotní stav dobrý, není důvod se jich se zkušeným masérem obávat. Platí zde omezení, že masáž pro těhotné ženy se nesmí provádět do 4. měsíce těhotenství a po 8. měsíci těhotenství. Po porodu lze masáž provádět od 4. týdne po porodu, doporučujeme však vyčkat až do konce šestinedělí.

Těhotné ženy, které si masáž dopřejí, si uvolní namáhané svalstvo, bude se jim lépe spát a také budou odolnější vůči stresu. Thajská masáž nabízí i další bonus a to je zvýšení imunity, zlepšení oběhu krve a také toku kyslíku a živin k plodu. Budoucí maminky, které si masáže pravidelně užívají, jsou také méně unavené. Není tedy důvod se bát si masáž koupit nebo ji těhotné darovat formou dárkového poukazu.

Jediné, co by vás mohlo při masáži v těhotenství překvapit, jsou jiné masážní polohy. Klasická poloha vleže na břiše se v těhotenství nevyužívá. Ideální je poloha vsedě nebo vleže na boku. Až zaujmete tu správnou polohu, která vám je pohodlná a nevadí při ní těhotenské bříško, můžete si užívat pohodové atmosféry, klidu a rozmazlování, které si každá těhotná žena zaslouží.
Udělejte radost sobě, a společně uděláme radost nemocným dětem

Za každý vystavený poukaz a za každou uskutečněnou romantickou masáž, kterou si u nás klienti objednají v období od 1. 2. do 31. 3. 2016, pošleme 200 Kč na nadační konto Kapka naděje, které finančně podporuje těžce nemocné děti. O výsledku a o výši předané částky Vás budeme informovat v dalších newsletterech. Pojďme na Valentýna myslet na ty, kteří potřebují trochu lásky navíc – uděláme tak radost nejen Vám a Vašim blízkým, ale také potřebným.

Děkujeme.

THAI FIT NEWS je elektronický občasník vycházející přibližně jednou za 2 měsíce. Jeho prostřednictvím Vám přinášíme zajímavé tipy, rady, slevy a informace, které vycházejí z naší dlouhodobé praxe. Máte-li dotaz, hledáte-li odbornou radu, nebo Vás zajímá původ některé z masáží, napište nám. Téma zpracujeme do některého z dalších newsletterů. THAI FIT NEWS chceme vytvářet tak, abyste Vy z něj měli praktický užitek.

Pokud si nepřejete dostávat další praktické informace prostřednictvím THAI FIT NEWS, odhlaste se prosím zasláním odpovědi na e-mail newsletter@thaifit.cz. Do předmětu e-mailu napište prosím „ODHLÁSIT NEWSLETTER“.