Prosinec 2016 THAI FIT NEWS | číslo 16   
Hřejivé a uvolňující masáže v zimním období

Už je to tady. Mrznoucí déšť, sníh, každou chvíli počasí, že by ani psa nevyhnal, a my v tom máme přežít až do jara. Ale jak? Jak se zahřát, když vše kolem nás bude mrznout? Jak si zvednout náladu, když na nás bude útočit depresivní šero? Jednoduše. Stačí se oddat hřejivým masážím!

Studio Thai Fit dobře ví, jak své klienty potěšit, jak jim zvednout náladu a příjemně uvolnit tělo, a proto doporučuje tyto tři masáže ideální právě pro zimní období:

Masáž lávovými kameny vás rozehřeje nejen obrazně, ale i doslova, protože masérka přikládá na vaše tělo lávové kameny zahřáté na 50–60 stupňů Celsia. Nechá tak rozproudit energii v energetických drahách vašeho těla. Jednotlivé partie jsou postupně masírovány kameny i bez nich a ke zvýšení účinku masérka používá také speciální olej. Opojné a povznášející - masáž lávovými kameny je zážitek, jehož příjemné důsledky vnímáte ještě dlouho po jeho skončení.


I bylinná masáž rozehřívá tělo – tentokrát přikládáním nahřátých sáčků naplněných mnoha druhy pečlivě vybraných aromatických bylin. Nechte si kombinací klasické thajské masáže a přikládáním bylin rozproudit přirozený krevní oběh, uvolnit ztuhlé svaly, nechte se unášet do báječných krajin příjemného snění…
Byliny umocňují relaxační a kosmetické účinky masáže, proto je thajská bylinná masáž oblíbená především u žen.





Konečně i olejová Candella masáž zvýší teplotu vašeho těla. Je to masáž z hořící masážní svíčky, masáž, která přispěje k hluboké harmonii nejen těla, ale i mysli. Nebojte se vyzkoušet tuto nevšední masáž vhodnou k relaxaci a ozdravení vaší pokožky v našem studiu Thai Fit.

Už víte, kterou z těchto báječných masáží si vyberete?
Objednejte se na ni z pohodlí vašeho domova přes naše webové stránky www.thaifit.cz.
Dárek, který potěší
Všichni se necháváme rádi rozmazlovat a hýčkat. Právě proto je poukaz na masáž tím nejlepším dárkem. Vyberete si u nás opravdu pro všechny.

Chcete letos svým blízkým, kamarádům či kolegům darovat profesionální péči našich masérek? Vybírejte z našich dárkových poukazů na masáže. Dárkový poukaz na masáž je dárkem, který nejen potěší, ale také pomůže při bolestech zad, hlavy (migrény), svalstva či kloubů a k posílení imunity. Díky neomezené platnosti si obdarovaný může vybrat vyhovující termín. A vy navíc nyní ke každému poukazu získáte dárek.

  • Při koupi poukazu v hodnotě 300–600 Kč obdržíte KVĚTINOVÉ MÝDLO.

  • Při koupi poukazu v hodnotě
    900–1200 Kč získáte AROMALAMPU,

  • Při koupi poukazu v hodnotě 1500–1800 Kč
    se těšte na DIFUZÉR.

  • Při koupi poukazu nad 1800 Kč na vás čeká KOSMETICKÝ BALÍČEK.

Nabídka platí do vyčerpání zásob.
O dárek ale nepřijdete ani poté, připravíme pro vás adekvátní náhradu.



THAI FIT NEWS je elektronický občasník vycházející přibližně jednou za 2 měsíce. Jeho prostřednictvím Vám přinášíme zajímavé tipy, rady, slevy a informace, které vycházejí z naší dlouhodobé praxe. Máte-li dotaz, hledáte-li odbornou radu, nebo Vás zajímá původ některé z masáží, napište nám. Téma zpracujeme do některého z dalších newsletterů. THAI FIT NEWS chceme vytvářet tak, abyste Vy z něj měli praktický užitek.

Pokud si nepřejete dostávat další praktické informace prostřednictvím THAI FIT NEWS, odhlaste se prosím zasláním odpovědi na e-mail newsletter@thaifit.cz. Do předmětu e-mailu napište prosím „ODHLÁSIT NEWSLETTER“.