Říjen 2016 THAI FIT NEWS | číslo 15   
Jste milovníci horka nebo chladu?

Každý jsme nějaký. Jeden má rád horko, druhý mráz a vzájemně se nikdy nepochopíme. Opravdu nikdy, protože v tomto jsme vůči sobě vzájemně v naprostém rozporu. A co vy? Jste milovníci horka nebo chladu?

Jste-li to první, vaše období je nenávratně pryč. Ale nezoufejte, nic není napořád. Příští rok bude zase - určitě - teplo! Jste-li naopak milovníci chladu, zimy a mrazů, těšte se. Konečně je pryč ono vámi neoblíbené období vysokých teplot, období opékání se na slunku a vysušování pokožky, konečně je pryč čas zavlažovaný jen krůpějemi potu.

Inu, každý jsme jiný a každý vnímáme přicházející roční období podle své optiky. A je vlastně jedno, jestli bydlíme v České republice nebo třeba v Thajsku, v zemi, která dala světu úžasné thajské masáže. Tam totiž teď naopak období dešťů odešlo na dočasnou věčnost a nastává tam období sucha.

Jsou mezi počasím u nás a počasím v Thajsku opravdu tak velké rozdíly?
Jsou. Thajsko patří na rozdíl od České republiky do takzvaného tropického pásu a průměrné denní teploty tam po celý rok převyšují 30 stupňů Celsia. Jste-li milovníci horka, nejspíš se vám zrovna rozzářily oči, jako byste právě vyhráli hlavní cenu v loterii, blahopřejeme. Jste-li však milovníci chladu, pravděpodobně teď padáte do mdlob. Nebojte, i kdyby, důkladná thajská masáž to spraví!

Thajská masáž totiž dokáže spravit mnohý splín, dokáže uvolnit, naladit a potěšit. A to je hodně důležité, protože pak se daleko lépe snášejí rozmary nejen počasí, ale i všech lidí okolo nás.

Jak jednoduše dostat dárek
Dárek potěší každého, ať je v té či oné podobě. My to dobře víme, a protože vás chceme potěšit a chceme vám dělat radost, nachystali jsme něco speciálního.

Nebudeme zastírat, že největším dárkem pro nás jste vy. Těší nás vaše přízeň, jsme rádi, že k nám chodíte a že naše masážní studio Thai Fit má u mnohých z vás své pevné místo ve vašem elektronickém či papírovém diáři. Vy děláte radost nám, my ji chceme udělat vám.
Stačí si vystřihnout tento kupon a ke každé masáži v hodnotě 900 korun a více od nás dostanete buď inhalátor, nebo balzám.


Obojí jsou čistě přírodní produkty, které vám každý svým způsobem zpříjemní nastávající podzimní dny.
Inhalátor je bylinný přípravek, který dokáže neobyčejně výrazně osvěžit vzduch okolo vás. Je vhodný pro chladné dny, osvěží nejen vzduch, ale i vás, vaše tělo i vaši mysl.
Balzám Thaim balm je prvotřídní bylinná mast používaná při masážích. Bolí vás klouby? Chcete si sami promasírovat nohy přípravkem, který vás zároveň i zahřeje a uleví vám od bolestí? Pak je mentolový balzám Thaim balm jako stvořený přímo pro vás.

Vězte, že vám děláme radost velmi rádi, protože vy naopak děláte stále radost nám.



THAI FIT NEWS je elektronický občasník vycházející přibližně jednou za 2 měsíce. Jeho prostřednictvím Vám přinášíme zajímavé tipy, rady, slevy a informace, které vycházejí z naší dlouhodobé praxe. Máte-li dotaz, hledáte-li odbornou radu, nebo Vás zajímá původ některé z masáží, napište nám. Téma zpracujeme do některého z dalších newsletterů. THAI FIT NEWS chceme vytvářet tak, abyste Vy z něj měli praktický užitek.

Pokud si nepřejete dostávat další praktické informace prostřednictvím THAI FIT NEWS, odhlaste se prosím zasláním odpovědi na e-mail newsletter@thaifit.cz. Do předmětu e-mailu napište prosím „ODHLÁSIT NEWSLETTER“.