Prosinec 2018 THAI FIT NEWS | číslo 23   
Vážení milovníci masáží,

advent s sebou přináší i myšlenky na to, jak obdarovat naše blízké. Poukaz na masáž či do sauny je jedinečným dárkem, který udělá radost každému. Podle hodnoty poukazu k němu navíc získáte i dárek. Můžete se těšit na vonné tyčinky, aromalampu, thajskou mast nebo inhalátor a letos rozdáváme také poukaz na saunu na 60 minut.

Krásný advent přeje tým studií Thai Fit.
Vyberte ten nejlepší...
Všichni se necháváme rádi rozmazlovat a hýčkat. Právě proto je poukaz na masáž tím nejlepším dárkem.

Dárkový poukaz na masáž s neomezenou platností je nejlepším dárkem. Obdarovaného zbaví stresu, bolesti a bude o něj profesionálně postaráno. Navíc nyní ke každému poukazu získáte také dárek.
  • Při koupi poukazu v hodnotě 350–700 Kč obdržíte vonné tyčinky.

  • Při koupi poukazu v hodnotě 
    1050-1400 Kč získáte aromalampu

  • Při koupi poukazu v hodnotě 1750-2100 Kč 
    si odnesete thajskou mast smaragd nebo inhalátor

  • A při zakoupení poukazů v hodnotě nad 2100 Kč vám nadělíme poukaz do sauny v Thai Fit 3, Petrská.


Akce platí do vyčerpání zásob dárků a nevztahuje se na poukazy on-line.



THAI FIT NEWS je elektronický občasník vycházející přibližně jednou za 2 měsíce. Jeho prostřednictvím Vám přinášíme zajímavé tipy, rady, slevy a informace, které vycházejí z naší dlouhodobé praxe. Máte-li dotaz, hledáte-li odbornou radu, nebo Vás zajímá původ některé z masáží, napište nám. Téma zpracujeme do některého z dalších newsletterů. THAI FIT NEWS chceme vytvářet tak, abyste Vy z něj měli praktický užitek.

Pokud si nepřejete dostávat další praktické informace prostřednictvím THAI FIT NEWS, odhlaste se prosím zasláním odpovědi na e-mail newsletter@thaifit.cz. Do předmětu e-mailu napište prosím „ODHLÁSIT NEWSLETTER“.