Prosinec 2019 THAI FIT NEWS | číslo 25   
Milí milovníci masáží,

rádi bychom vás upozornili na nadcházející výhodnou akci – při nákupu libovolných dárkových poukazů v odpovídající hodnotě obdržíte poukaz zcela ZDARMA. Detailní informace o akci a nabídku dárkových poukazů naleznete na zde.

Kromě této speciální nabídky vás chceme ujistit, že jsme po delší dobu, kdy jsme vám nepsali, rozhodně nezaháleli :-) Připravovali jsem pro vás novou masážní místnost v prostorách Thai Fit 2.
Celý prosinec 5+1 poukaz ZDARMA
Blíží se čas Vánoc a s ním obdarovávání našich blízkých.

Přijďte do Thai Fitu a nakupte dárky výhodně – například při koupi 5 dárkových poukazů na 30 min., dostanete 6. poukaz zcela ZDARMA. Je už na vás, jestli ho darujete nebo si masáž necháte jako odměnu pro sebe:-)


Reflexní masáž v novém
Také milujete reflexní masáž plosek nohou? Myslíte na ni pokaždé, když urputně běháte po městě a sháníte potěšení pro vaše blízké?

Splňte si touhy a stavte se u nás v horním patře pasáže Světozor. Nově jsme pro vás přistavěli útulnou místnost s dvěma křesly, která zaručí maximální pohodlí při reflexní masáži chodidel. Neváhejte a přijďte sami nebo třeba ve dvou.

Pomáháme potřebným. I díky vám.


Tento rok jsme přispěli neziskové organizaci Eda, věnující se rodinám, ve kterých vyrůstá dítě se zrakovým nebo s kombinovaným postižením, částkou ve výši 14000 Kč. Dále jsme přispěli neziskové organizaci Anděl na drátě, která věnuje svou péči především seniorům, částkou ve výši 2000 Kč.



THAI FIT NEWS je elektronický občasník vycházející přibližně jednou za 2 měsíce. Jeho prostřednictvím Vám přinášíme zajímavé tipy, rady, slevy a informace, které vycházejí z naší dlouhodobé praxe. Máte-li dotaz, hledáte-li odbornou radu, nebo Vás zajímá původ některé z masáží, napište nám. Téma zpracujeme do některého z dalších newsletterů. THAI FIT NEWS chceme vytvářet tak, abyste Vy z něj měli praktický užitek.

Pokud si nepřejete dostávat další praktické informace prostřednictvím THAI FIT NEWS, odhlaste se prosím zasláním odpovědi na e-mail newsletter@thaifit.cz. Do předmětu e-mailu napište prosím „ODHLÁSIT NEWSLETTER“.